Sosyal Mi? Medya

RSS

HOŞGELDİN KANKA AMA BOŞUNA GELDİN

Belki önemli bir iş için geldin...Fakat blogumuz şuanda yapım aşamasında...Yakın zamanda yeniden bekleriz.

Launching
comeback
launchpad

28 Temmuz 2012 Cumartesi

Wifi Şifre Öğrenme


Wireless ağlarında bilgisayarınıza wireless şifresini bir defa tanıttıktan sonra otomatik olarak şifre kayıt edildiği için bir daha bu şifreye ihtiyaç duymadığınız için genelde wireless şifreleri unutulur. Wireless şifrelerinizi bir kaç basit işlemle öğrenebilir yada yeni şifre tanımlayabilirsiniz.
Bu şifreye öğrenebilmeniz yada değiştirebilmeniz için öncelikle bu ağa bağlı olmalısınız. Eğer ağa wireless şifresi yüzünden bağlanamıyorsanız ethernet kablosunu modemle bilgisayarınıza bağlayıp yerel ağdan bağlanabilir, wireless şifre öğrenme yada değiştirme işlemini yapabilirsiniz.
Modem Wireless Şifresi Öğrenme
Modeminizin wireless şifresini öğrenmek için öncelikle ağa bağlı olduğunuzu kontrol ediniz. Ağa bağlandıktan sonra modeminizin arayüzüne ulaşmanız gerekmektedir. Bu işlem için bilgisayarınızın başlat bölümünden çalıştıra tıklayıp “cmd” komutunu yazıp entere basıyoruz. Açılan pencerede “ipconfig” komutunu yazıp entere bastığımızda karşımıza çıkan varsayılan ağ geçidi modeminizin ip adresi oluyor bu ip adresini not alıyoruz.
Yukardaki işlemleri yaptıktan sonra internet tarayıcınızı çalıştırıp adres çubuğuna yerel ağ bağlantısındaki ip adresini yazıyoruz. (Örn: http://192.168.1.1) Açılan sayfada modeminizin arayüzüne ulaşmak için modeminizin fabrika çıkışı modem şifresini sormaktadır. Bu şifre modeminizin kitapçığında yazmaktadır ve genelde şifre yazmadan tamam dediğinizde giriş sağlanmaktadır. Modeminizin sayfasına ulaştıktan sonra güvenlik bölümüne gelip wireless sayfasınıaçın ve orada şifreniz yazacaktır. Eğer şifrenizi göremiyorsanız o bölümden yeni şifre girip eski şifreyle değişmesini sağlayabilirsiniz.


Gizli Dosyaları Görme


Bilgisayarınızda gizlediğiniz bir dosyaları gizli dosyaları göster seçeneğiniz açık halde göremiyorsanız bilgisayarınıza bulaşan bir virüs sistem ayarlarını bozmuştur. Bu gizlediğiniz dosyaları artık görebilirsiniz. Anlattıklarımızı adım adım yaparak bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.
Öncelikle bilgisayarınızın gizli dosyaları göster seçeneğini açalım. Bir dosya penceresi açalım,windows xp de Araçlar > Klasör ve arama seçenekleri > Görünüm, windows 7 de Düzenle > Klasör ve aramaseçenekleri > Görünüm kısmına gelip Gizli dosya, klasör veya sürücüleri göster seçeneğini işaretleyip tamam diyoruz.


Yukarıdaki işlemi yaptığınız halde dosyaları göremiyorsanız yazımın başında anlattığım gibi bir virüs sistem ayarlarını bozmasından kaynaklanıyordur. Bu sorunu da çözmek için aşağıda anlattığımız işlemi yaparsanız bu sorun ortadan kalkacaktır.
Boş bir metin dosyası açıp aşağıda verdiğimiz kodları metin dosyasının içine yapıştırın ve dosyanızın adını gizli.regolarak kayıt edin. Sonra kayıt ettiğiniz gizli.reg dosyasını iki defa tıklayıp çalıştırın. Artık gizli dosyalarınızı görebilirsiniz.

Host Dosyası İle Yasaklı Sitelere Girme


Maalesef ülkemizde yasaklı site sayısı gün geçtikçe artıyor. Daha önce bir çok yöntemini gösterdiğimiz yasaklı sitelere girme işleminin şimdi de ise farklı bir yöntemi olan HOSTS DOSYASI ile girişi anlatacağız.
İşlemlere başlamadan önce olayın mantığını açıklayalım. Ülkemizde yasaklı olan siteler domain bazlı değil IP bazlı engelleniyor. Yani sitenin bağlı olduğu IP adresi bloklanıyor ve bu sayede yasaklı sitelere giremiyoruz. Hosts dosyası ile o site tarayıcımıza yazıldığında hangi IP’ye gitmesi gerektiğini Windows’a söylemiş oluyoruz. Bu dosyada yer alan IP adresleri güncel olduğu sürece yasaklı sitelere HOSTS DOSYASI yöntemiyle girebiliyoruz. İşlemlere başlayalım;
1- Öncelikle gerekli olan dosyayı buraya tıklayarak bilgisayarımıza indiriyoruz. Dosya winrar formatındadır ve şifresi: e-blogcum ‘dur.
2- Ardından indirdiğimiz rar dosyasını yukarıda verdiğimiz şifre ile açıyoruz ve masaüstümüze çıkarıyoruz.
3- Daha sonra dosyayı kopyalıyoruz.
4- Son olarak C:\Windows\System32\drivers\etc  dosyayoluna indirdiğimiz dosyayı yapıştırıyoruz. Karşımıza çıkan uyarıya DEĞİŞTİR diyoruz ve işlem tamam. Klasörü bulamazsanız başlattan ETC klasörünü de aratabilirsiniz.
Bu yöntemi kullanarak hosts dosyasını değiştirerek yasaklı sitelere girmiş oluyoruz. Ayrıca yasaklı sitelere girmek için farklı yollar da mevcut. Aşağıdaki linkleri inceleyebilirsiniz.

Troll Karikatür Yapma Sitesi

Son zamanlarda sosyal paylaşım sitelerinde de moda haline gelen troll karikatürlerini sizde çok
basitşekilde yapabilirsiniz. Vermiş olduğumuz siteye bağlanarak istediğiniz şekli ve yazıyı yazarak troll karikatürleri yapabilirsiniz. Biraz espiri anlayışınız gelişmişse çok güzel karikatürler çıkartabilmeniz hiçte zor değil. Son günlerde oldukça fazla ilgi odağı haline gelen troll karikatürlerini artık sizde bu
site sayesinde
basit bir şekilde yapabileceksiniz. Daha ne duruyorsunuz yaratıcı fikir ve espirilerinizle sizde troll karikatürlerinizi yapmaya başlayın.



Troll Karikatür (Rage Maker) yapmaya başlamak için buraya tıklayınız.


Sizde Yaptığınız Trolleri Sitede Yayılansın Diyorsanız samedyavuz123@gmail.com adresine Ulaşınız

Photoscape Basit Rezim Düzenleme Programı


Bu Program İle Çektiğiniz Fotoğlara Yazı,Resim,Efekt,ve Daha Bir Sürü Figur Ekleyebilirsiniz.Yani Kısaca
Resim Montaj Programı Diyebilirim;

Photoscape ile çok basit bir şekilde resimlerinizidüzenleyebilir, yazılar yazabilir ve boyutlandırma işlemleri yapabilirsiniz. Ufak çaplı işleriniz için PhotoShopla uğraşmanıza gerek yok. Çok basit bir şekilde hiçbir bilgiye sahip olmadan bu program üzerinden düzenlemeler yapabilirsiniz. Photoscpae ücretsiz dağıtılan bir programdır. YapayBilgi sitesinin ufak çaplı resim düzenlemelerinde de photoscape programını kullanmaktayım. Resim düzenlemeişleriyle uğraşan arkadaşların bu programla tanışmamış olmaması bir kayıp olduğunu düşünerek PhotoScape programını tanıtıyoruz.


Toolwiz Care İle Bilgisayar Hızlandırma

Bilgisayarınızın performansının ilk günkü haline gelmesi için format atmaktan ziyade bazı yazılımlar yükleyerek sahip olabilirsinizWindows işletim sistemi kullanıma bağlı olarak bazı nedenlerden giderek yavaşlamaya başlar. Bunların nedeni aslında internet tarayıcınızın geçmişi, bilgisayarınızayüklediğiniz programların ve dataların yer kaplaması, gereksiz dosyalar ve gereksiz reg bölümünün şişirilmesiyle alakalıdır. Kullanmadığımız bir çok şeybilgisayarımızdan temizlemediğimiz sürecebilgisayarımızın yavaşlamasına hatta sistemin bozularak açılmamasına neden olmaktadır. Toolwiz Care programı bilgisayarınızda gereksiz olan herşeyi silerek ve düzenleyerek bilgisayarınızın ilk günkü hızına gelmesini sağlar. Ayrıca bu programlawindowsun bazı temel ayarlarıyla oynayarak normalperformansın da üstüne çıkararak bilgisayarınızı daha hızlı ve daha kullanışlı hale getirmektedir.

Toolwiz Care programını ücretsiz bilgisayarınıza kurmak için buraya tıklayınız.
Toolwiz Care Programı içindeki Araçlar
  • Kayıt Defteri Düzenleme Aracı
  • Gereksiz Dosyaları Temizleme Aracı
  • Tüm internet Geçmişini Temizleme Aracı
  • Sistem Ayarlarını Düzenleme Aracı
  • Bilgisayarınızın Durumunu ve Sorunlarını Raporlama Aracı


Windows 7 İndirme Linki


Windows 7‘nin Microsoft tarafından
indirilme bağlantılarını ararken ömür tüketmeyin. Tek tıkla, ister 32 ister 64 bit sürümleri
indirin.

Windows 7′yi
indirmek isteyenler, Microsoft‘un
internet sitesine girerek bağlantılara tıklayıp en sonunda
indirme
sayfasına ulaşmaya çalışıyor. Ama bu o kadar da kolay değil. En kolay
yol, birkaç gündür Microsoft’un sunucularına zor anlar yaşatan doğrudan
indirme bağlantılarından
yararlanmak. 32 veya 64 bit tercihinize göre DVD imajlarını tek tıklamayla
bilgisayarınıza
indirebilirsiniz. Gerisi ise DVD imaj dosyalarını DVD’ye aktararak,
Windows 7′yi deneyeceğiniz
bilgisayarınızı optik sürücüden başlatmak. Bu
işlemlere başlamadan önce verileri yedeklemek de
yararvar.

İndirme Bağlantıları
Güncelleme: Yeni
indirme bağlantıları
indirme
işlemini bir Java uygulamasıyla
indirme kolaylığı sağlıyor. Doğrudan bağlantılar artık kaldırıldığı için şu an
sadece doğrudan
indirmeyi
Wİndows Live hesabınızla giriş yaparak gerçekleştirilen adresi veriyoruz.
Windows 7′yi indirmek için tıklayın.

Hotmail'i Gmail'e Aktarmak


Gmail hesabı açtınız. Ama Hotmail, Yahoo veya AOL gibi başka bir e-posta sağlayıcısından gelen mesajlarınızı Gmail’e aktarmak istiyorsanız bu yazıyı okuyun. Gmail eski e-posta ve kişilerinizi taşımak için kullanışlı bir araca sahiptir.Önce Gmail hesabımıza giriş yapıyoruz ve sağ üst kısımdan “Ayarlar” kısmına tıklayıp, açılan bölümden “
Hesaplar”
sekmesinetıklıyoruz. Gelen ekranda Başka
hesaplardan eposta
al kısmının yanındaki “Sahip olduğunuz başka bir e-posta adresi ekleyin” linkine tıklıyorsunuz.

Sahip olduğunuz başka bir e-posta adresi ekleyin linkine tıkladığınızda karşınıza hangi eposta adresini almak istediğinizi soran bir ekran çıkacak. Buraya Gmail içerisine aktarmak istediğiniz Hotmail ya da yukarıda uzantısını verdiğimiz @msn.com, @live.com gibi adresleri yazabilirsiniz.

Sonraki adım butonuna tıkladığınızda Gmail sizden girmiş olduğunuz mail adresine göre kullanılması gereken pop ayarlarını isteyecektir. Burada Hotmail kullanıcı adınızı @hotmail.com uzantısıyla birlikte giriyorsunuz. Hotmail şifrenizi belirttikten sonra port ayarlarını yapıyoruz.

Burada iki noktayı belirtmekte
fayda var. Eğer Gmail içerisine Hotmail’a gelmiş maillerinizi alırken bir kopyasının Hotmail üzerinde kalmasını istiyorsanız “Alınan iletinin bir kopyasını sunucuda bırakın”
kutucuğunu işaretlemeniz gerekiyor. Öbür türlü tüm mailleriniz Gmail içerisine alınır ve Hotmail üzerinde gelen eposta artık bulunmaz. Tercih sizin.

Bir diğer kolaylık sağlayabilecek özellik ise Hotmail için Gmail üzerinde bir etiket belirlemek olabilir. Böylelikle Gmail gelen
kutunuzda oluşabilecek karmaşayı Hotmail mesajlarınızı ayrı tutarak önleyebilirsiniz. Bunun için de “Gelen iletileri etiketle” kısmında ilgili
kutucuktan yeni bir etiket atayabilirsiniz.

Hesap ekle butonuna tıkladığınızda Gmail hesabınız üzerinden Hotmail
bilgilerinizin doğruluğu (kullanıcı adı ve şifre eşleşmesi gibi) kontrol edilir. Ve eğer
bilgilerinizi doğru girmişseniz Posta hesabınız eklendi ekranıyla karşılaşırsınız.

Sonraki adıma tıkladığınızda artık son
işlem olan doğrulama kısmına gelmiş olduğunuzu göreceksiniz. Belirtmiş olduğunuz
windows live hesabınız ile ilgili mail gönderip alma
işlemlerine başlamadan önce Gmail bunu fiziki olarak doğrulamanızı ister. Bunun için bu ekranda “Doğrulamayı Gönder” butonuna bastığınızda Hotmail ya da
Windows Live hesabınıza bir doğrulama maili Gmail tarafından gönderilir.

Doğrulama mailini Hotmail ya da
Windows live hesabınızdan kontrol edip doğrulama linkine tıklayabilir ya da doğrulama kodunu aşağıdaki ekrana girerek tüm bu anlattığımız süreci tamamlayabilirsiniz.

Gmail hesabınız üzerinden Hotmail ile ilgili mail gönderme ve alma ayarları tamamlanmış oldu. Artık Hotmail veya
Windows Live
hesaplarınızdaki epostaları Gmail içerisinden takip edebileceksiniz. Hem de Gmail hesabınızdan çıkış yapmadan Hotmail’a gönderilmiş epostalarınıza gene Gmail içerisinden gönderen kısmını Hotmail’a kolayca çevirerek cevap yazabileceksiniz.

İNTERNETTEN ONLİNE MÜZİK DİNLEME VE İNDİRME PROGRAMI


İNTERNETTEN ONLİNE MÜZİK DİNLEME VE İNDİRME PROGRAMI

İnternette aradığınız, zevkinize göre olan müziği kolayca bulup indirebileceğiniz kullanımı kolay bir program ile, İster online müzik dinle, ister kendi kütüphaneni oluştur, İstersende dinlediğin müziği indir.

http://mielophone.github.com/install Bu adresten download edebilirsiniz.

Programa ait tanıtım videosu 
mielophone programı indir, mielophone son sürüm, mielophone'den şarkı nasıl indirilir, online şarkı indirme programı, onlime mp3 indirme programı, online müzik indirme programı

2012 Londra Olimpiyat Oyunları Resmen Başladı !




Londra Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreninde Türkiye'nin bayrağını milli voleybolcu Neslihan Darnel taşıdı.

Olimpiyat Stadı'ndaki açılışta, gösterilerin ardından 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'na katılan ülkelerin geçit töreni düzenlendi.

204 ülke sporcuları, alfabetik sıraya göre geçit törenine katıldı.

189. sırada stada giren Türk kafilesinin önünde Türk bayrağını milli voleybolcu Neslihan Darnel taşıdı.

Bu arada ülkesi olmayan sporcular da geçit töreninde olimpiyat bayrağı altında yürüdü.

Milli sporcular ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak tüm stadı selamladı.

Aslında Ben Bunu TRT 1 Kanalında Canlı Olarak İzlemiştim Şimdi İse Bloguma Koydum;Açılış Töreni Çook Güzeldi.Oluşturulan Karografi İnanılmaz ve Dahiceydi.




Video

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.







Resim Galeri






26 Temmuz 2012 Perşembe

Uzaydan Atlayan Adam

Uzaydan Atladı


vusturyalı ekstrem sporcusu Felix Baumgartner, uzayın 29 bin metre yüksekliğinden atladı. ABD'nin New Mexico eyaletinde gerçekleşen atlayış güvenli bir şekilde gerçekleşti.
42 yaşındaki Baumgartner asıl atlayışını ise ağustos ayında yapacak. Baumgartner bu atlayışını Baumgartner'ın gerçek atlayışı ise yaklaşık 37 bin metre irtifadan gerçekleşecek.

4 REKOR BİRDEN 
Baumgartner, bu atlayışında 4 dünya rekoru kırmayı planlıyor: En yüksek insanlı balon yolculuğu, en yüksek atlayış, en uzun serbest düşüş ve bir insanın ulaştığı en yüksek uçuş hızı.

SES DUVARINI GEÇECEK 
Baumgartner, yaklaşık 37 bin metre irtifadan yapacağı atlayış sırasında, Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) tarafından geliştirilen, basınç ve yüksek ısıya dayanaklı özel bir astronot kıyafeti giyecek.
Bu yüksekliğe ise sporcuyu, yine özel olarak geliştirilen, 80 metre çaplı bir balon çıkaracak. Sıfırın altında 70 santigrad derecelik ortamdan Dünya'ya doğru düşecek Baumgartner, yaklaşık 35 saniye içinde saatte 1332 kilometre hıza ulaşacak ve ses duvarını geçecek. Duvarı geçerken sporcuyu özel bir kask patlama sesinden koruyacak.

ÇOK SAYIDA REKORU VAR
Felix Baumgartner şu ana kadar Taipei'deki World Financial Centre T101'in de aralarında olduğu dünyanın en çarpıcı noktalarından rekor B.A.S.E. atlayışları yaptı ve Rio de Janeiro'daki İsa heykelinden atlayarak gelmiş geçmiş en alçak B.A.S.E. atlayışlarından birini gerçekleştirdi. Baumgartner 2003'te vücuduna iliştirilmiş karbon kanatlar kullanarak Manş Denizi'ni hava dalışıyla geçen ilk insan oldu.

 Resim Galeri




Facebook Arkadaş Ekleme Hilesi[Video]

Video Anlatım



Gerekli Dosya

Site Çökertme,Yavaşlatma



Ping;Alt Yapısı Olmayan Siteleri Yavaşlatmaya Yarar.Yani Her Site Tak Diye Çökmez



Çekim:Samed Yavuz

M.A.R.S


İlk defa bir oyunu videosunu izlerken bu kadar çok heycanlandım, arkadaşlar bu oyun mükemmel bir şeye benziyor! Bu oyunu mutlaka oynamalıyım diye içimden söylendim durdum, bu oyun muhteşem bir savaş oyunu!

“MARS” Unreal Engine 3 teknolojisi ile en gelişmiş 3D oyun geliştirme motorlarından olmuştur. “Mass Efect”, “Gears of War”, “Unreal Tournement” gibi efsaneleşmiş atış oyunlarının geliştirilmesinde temel geliştirme platformu Unreal Engine’dir. M.A.R.S’ı hazırlayan araştırma ve geliştirme ekibinin Unreal Engine teknolojisinde üstün yeteneklere ve uzmanlığa sahip olması oyunun ekran görüntüleri ve performansı üzerinde tartışılmaz bir üstünlüğe sahip olmasını sağlamıştır.
“MARS” 31 Temmuz 2012′de kapalı beta testlerine başlıyor, Oyunu Resmi Facebook Sayfasından takip ederek, paylaşarak çeşitli hediyeler ve beta kaydına öncelik hakkı kazanabilirsiniz.
Yeni Bir Oyun Tarzı Olarak TPS3. Şahıs atış oyunları dünya çapında popüler olan yeni bir akımdır. Oyunun oynanma şekli pek çok oyuncu için yeni ve etkileyici bir tarzı oraya çıkarmıştır.
Yenilikci Çift Silah Kullanma Konsepti
M.A.R.S yenilikci yaklaşımı ile klasikleşmiş kalıpları yıkıyor. Tek silah yerine birden çok ana silah kullanma imkanını oyunculara sunmakta. Oyuncular farklı silahları kombine edip, savaş alanında yaşanan değişken çatışmaya uygun silahı seçip kullanma imkanına sahip olmaktadır.
Savaş Alanı Siper Alma Sistemi
Siper sistemi ilk defa M.A.R.S ile uygulanan yeni bir atış oyunu yöntemidir. Oyuncular siper sistemi ile pozisyonlarını avantajlı hale getirebilmekte, çatışma alanında manevralarını daha etkin bir şekilde koordine edebilmektedir. Oyun sırasında siper arkasından kör atış yapılabilmekte ve farklı taktik uygulamalar ile savaş daha gerçekci bir hal kazanmaktadır.
Güçlü Ve Ölümcül Son Vuruş Teknikleri
Sert ve bitirici son vuruşlar ile kendinizi sanki bir film sekansı içerisinde bulabilirsiniz. M.A.R.S içindeki aksiyon figürleri etkileyici ve özgün yapısı ile dikkat çekmektedir.
Oyunun Resmi Sitesi: http://www.gametolia.com/

Grepolis


Greepolis Tüm Dünyada 7.480.000 kullanıcı tarafından oynanan online strateji oyunudur.
Antik Yunan’ı fethetmeye, İskender’in, Perseus’un, Leonidas’ın, Aşil’in ve diğer yunan kahramanların ayak izlerini takip etmeye hazır mısınız? Öyleyse Antik Yunan dünyasındaki bu eşsiz macerada bize katılın.

Bu tarayıcı tabanlı ücretsiz çevrimiçi oyunda göreviniz, kendi küçük Polis’inizi (Yunanca kasaba) devasa bir metropolis’e çevirmek, güçlü bir ordu kurmak ve sonunda uzaklardaki adaları fethetmek. Zafer ve şöhrete giden yolculukta Yunan Partenon’unun tanrıları olan Zeus, Hera, Athena, Hades ve Poseidon’u da memnun etmelisin. Onların yardımı yenmende veya yenilmende büyük rol oynayabilir.
Bu Wiki uygulaması dünyaya hükmetme yolunda sana yardımcı olmak için tasarlandı. Burada oyun kurallarından, işleyişe ve deneyimli oyuncular tarafından yazılan strateji rehberlerine kadar her şeyi bulabileceksin.Bu bilgilerle kısa sürede kendine kahramanlar kadar güvenerek savaş meydanlarını alt üst edeceksin.
 Oyuna Katılmak için TIKLAYIN Eğer Chrome tarayıcınız üzerinden direkt oynamak istiyorsanız,Chrome Uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Adventure Quest World[Aqw]


Merhaba Arkadaşlar Bu Oyuna İlk Başladığımda Pek Sevmemiştim,nedeni İngilizce Olmasıydı.
Oyun Metin2 vs. Benziyor yani ws,pvp,canavar kesme filan sonradan oyunu çözmeye başladım.Oyundaki Kelimeleri
Yavaş Yavaş Kavrıyordum.Levelim İse Yükseliyordu ; Size Oyunu Tanıtayım



Adventure Quest World Nedir ?

*Oyun Metin2 gibi canavar kesmeli wsli Bir Oyundur.
*Oyunu İndirmek Gerekmez.Web Tabanlıdır
*Oyun Singleplayer değil MultiPlayer yani Online Bir Oyundur
*Oyunda Level,coins,ac,kılıç,zırh,kask,pelerin,pet gibi kavramlar ve itemler vardır.
*Oyunda Kendi Evinizi Satın Alabilip İçine Eşya Alabiliyorsunuz ve Evinize Arkadaş Davet Edebiliryorsunuz
*Oyunda Arkadaş Listesi,Harita,Canavar Yerler,Pvp Alanı,Zırhcı,Görev Yerleri(Tabi Görevler İngilizce Olduğu İçin Ben Pek Bişi Anlamıyorum)
*Oyunda HP,SP,Skill Gibi Yetenekler Ataklar Vardır.

Hakkımda

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

Labels

About us

footer logo
Addiction is Clean and Responsive Personal Blogger template. Its very Simple and light.

Labels

Popular Posts

Reklamm

author
autor

Arnar Stef�nsson

A graphics designer, a web developer, a boyfriend, a friend, a son, a legend..

Facebook