Sosyal Mi? Medya

RSS

HOŞGELDİN KANKA AMA BOŞUNA GELDİN

Belki önemli bir iş için geldin...Fakat blogumuz şuanda yapım aşamasında...Yakın zamanda yeniden bekleriz.

Launching
comeback
launchpad

30 Kasım 2013 Cumartesi

Fenerbahçe-Beşiktaş|Unutulmaz Derbi




Kadıköy'de son yılların en unutulmaz maçlarından birisi yaşandı... Tam 6 golün atıldığı, 2 kırmızı kartın çıktığı derbide 3-3'lük sonuçla puanlar paylaşıldı.

Derbinin ilk dakikalarında iki takım da topun kontrolünü ele geçirmekte zorlandı.

Karşılıklı top kayıplarının ardından ilk tehlike Fenerbahçe'den geldi. 7. dakikada Meireles, Dirk Kuyt'ı savunmanın arkasına kaçırdı ancak kaleci Tolga Zengin hızlı davrandı ve Kuyt'ın önünde topu kontrol etti.

Derbide eşitliğin bozulması ise fazla uzun sürmedi. Hugo Almeida'nın uzun pasına sol taraftan hareketlenen Olcay Şahan, çok şık bir çalımla Gökhan Gönül'ü oyundan düşürdü. Volkan'la karşı karşıya durumda köşeye net bir vuruş yapan Olcay, Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.


Fenerbahçe'nin bu gole cevabı da gecikmedi. Bu kez Caner Erkin'in uzun pasıyla başlayan atakta, Moussa Sow çok iyi kontrol edip kaleyi düşündü. Sow'un sert şutu Tolga Zengin'den dönerken, bu topu tamamlayan Emmanuel Emenike, skoru 1-1'e getirdi.

Beraberlik golünden sonra Fenerbahçe tempoyu çok artırdı. Önce 20'nci dakikada Beşiktaş savunmasının arkasına sarkan Emenike, karşı karşıya durumda köşeye bıraktı ancak Tolga parmaklarıyla kornere çeldi. Daha sonra 22'nci dakikada ise Fernandes'in hatasında topu önünde bulan Mehmet Topal, müsait durumda üstten auta yolladı.

Derbide 30. dakikaya girene kadar Beşiktaş savunması, çıkarken çok önemli pas hataları yaptı ancak Fenerbahçe'nin hücum oyuncuları bu fırsatlarda tehlike yaratamadı.

Mücadelenin 30. dakikasında ise maçın kırılma anlarından birisi yaşandı. Meireles'in Veli Kavlak'a yaptığı müdahalenin ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Ancak bu karttan 7 dakika sonra Fenerbahçe'nin üstünlük golü geldi.

Alper Potuk'un ara pasına hareketlenen Emenike, müsait durumdaki Moussa Sow'a bıraktı. Sow da boş kaleye topu göndererek, 37'de takımını derbide 2-1 öne geçirdi.

Fakat derbinin ilk yarısında tempo düşmedi. Fenerbahçe'nin golüne cevap vermek isteyen konuk takım Beşiktaş, 43. dakikada beraberliği sağladı. Oğuzhan'ın pasıyla hareketlenen Veli Kavlak, Hugo Almeida'nın önüne bıraktı. Almeida da çok şık bir vuruşla Volkan Demirel'i avladı ve skoru 2-2'ye taşıdı.

Çılgın derbinin ilk yarısının sonunda Beşiktaş öne geçmeyi başardı. Almeida ile Gökhan Töre'nin verkaçları sonrasında topla buluşan Oğuzhan, sağ çaprazdaki Almeida'ya bıraktı. Portekizli golcü de çok sert vurdu ve takımını 3-2 öne geçirdi. Maçın ilk yarısı da bu sonuçla tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısına ise Fenerbahçe'nin yakaladığı gol pozisyonları ile başlandı. Önce 49'da Bruno Alves'in etkili frikiğini çıkaran Tolga Zengin, 58'de ise Kuyt'ın yüzde yüzlük gol vuruşunu ayaklarıyla çıkarıp kalesinde devleşti.

63 ve 66. dakikalarda ise Fenerbahçeli oyuncuların Beşiktaş ağlarına gönderdiği toplar gol değeri kazandı. Önce Sow'un pozisyonunda ofsayt, Emenike ile Tolga Zengin'in ikili mücadelesinde ise faul kararı verildi.

Maçın 69. dakikasında Beşiktaş'ta 10 kişi kaldı. Taç çizgisinde Caner'i çeken Necip Uysal, ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu dakikadan sonra Fenerbahçe baskısı, daha da arttı. 77. dakikada sağ kanattan Caner'in kullandığı serbest vuruşta Kuyt'un üzerinden atlatığı top, Tolga Zengin'in yüzünden döndü ve yüzde yüzlük gol tehlikesi Beşiktaş savunması tarafından uzaklaştırıldı.

Sar-lacivertliler'in baskısı da 83'üncü dakikada sonuç verdi. Caner Erkin, kulladığı kornerin dönüşünde yeniden topla buluştu ve ceza sahasına ortaladı. Oraya arka taraftan iyi gelen Dirk Kuyt, yaptığı kafa vuruşuyla skora 3-3'lük dengeyi getirdi.

Son dakikalarda ise Beşiktaşlı oyuncular, yakaladığı kontra atakları değerlerimedi ve nefesleri kesen derdi 3-3'lük eşitlikle sona erdi.

FENERBAHÇE: 3 - BEŞİKTAŞ: 3
Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Meireles, Mehmet Topal, Alper Potuk (Dk. 87 Selçuk Şahin), Kuyt, Sow (90 1 Webo), Emenike
Beşiktaş: Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Ersan Adem Gülüm, Sivok, Hutchinson, Gökhan Töre (Dk. 74 Motta), Veli Kavlak (Dk. 50 Necip Uysal), Oğuzhan Özyakup, Fernandes, Olcay Şahan, Almeida (Dk. 82 Mustafa Pektemek)
Goller: Dk. 9 Olcay Şahan, Dk. 43 ve 45 1 Almeida (Beşiktaş), Dk. 12 Emenike, Dk. 37 Sow, Dk. 83 Kuyt (Fenerbahçe)
Kırmızı kartlar: Dk. 30 Meireles (Fenerbahçe), Dk. 69 Necip Uysal (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 42 Ersan Adem Gülüm, Dk. 48 Oğuzhan Özyakup,Dk. 66 Hutchinson (Beşiktaş), Dk. 57 Kuyt, Dk. 72 Emenike, Dk. 76 Alper Potuk (Fenerbahçe)

23 Kasım 2013 Cumartesi

Asphalt 8:Airbone| APK


Beğenilen asphalt serisinin 8.si piyasaya çıktı.Bu yazımızda normalde ücretli olan oyunu sizlere ücretsiz apk dosyasını vereceğiz.

Asphalt 8 ile gelen yenilikler ise:


YENİ ARABALAR:
• Clio R.S. - Bu havalı arabayla bir tur at!
• Her an yeni arabalar çıkabilir!

YENİ SINIRLI SÜRELİ KUPALAR
• Büyük ödüller için kupaları sırala: Kredi, yükseltme ve ayrıcalıklı arabalar!

ÇOK OYUNCULU DÜNYA SERİSİ
• Nevada, İzlanda, Tokyo gibi 7 yeni ters pist!
• Hızlı eşleştirme

YENİ ARTIRICILAR
• Modifiye Paketi, Nitro ve Çifte Kredi ile yarışın lideri ol

KUMANDA KİŞİSELLİŞTİRME
• Dokunmatik kontrolleri düzenle"
Android Telefonlara Apk Uygulama/Oyun Yükleme :
1-) İndirdiğiniz .apk uzantılı uygulamaları kurarken kullanacağınız uygulama Apk Manager‘dir. Apk Manager çoğu zaman telefonlarda standart yüklü olarak gelse de bazı telefonlarda yüklü değildir
2-) Apk Manager’i indirdikten sonra telefonunuzun Settings -> Application settings kısmına girerek Unknown Source seçeneği işaretli olduğundan emin olun Not : Bu seçeneğin işaretli olması Android Market dışında indirdiğiniz uygulamaları telefonunuza kurma iznidir
3-) Android Market’ten veya başka yerden indirdiğiniz .apk uzantılı dosyayı Bluetooth veya USB üzerinden telefonunuza veya tabletinize atın
4-) Şimdi Apk Manager uygulamasını çalıştırın sistem otomatik olarak attığınız uygulamayı bulacaktır
5-) Dosyayı açın ve gelen uygulama izin mesajlarını okuduktan sonra onaylayın
6-) Dosyanın boyutuna göre kurulum işlemi 5sn-60sn arası değişen bir süre içinde kurulacatır. Sanırım sorununuz bu şekilde çözülecektir. Eğer çözülmezse buradan sorunu bildirebilirsiniz.

Sorununuz çözülmediyse şunu da deneyebilirsiniz.
1) Adobe Flash Player For Android apk dosyasını indirin.
2) Telefonunuza bu dosyayı atın.(Bluetooth veya USB kablosu ile veya canın nasıl istiyorsa)
3) Daha sonra telefonunuza attığınız APK dosyasını çalıştırın. üstüne yazılsın mı fln derse de"EVET" deyip geçin.
4) İsterseniz Dolphin Browser(bu browser da fena değil) isterseniz telefonun kendi browserından TEST edebilirsiniz.




İndirmek için aşağıdaki butonu kullanabilirsiniz.


22 Kasım 2013 Cuma

Giysi Giydirme Oyunları Oyna

Giysi Giydirme Oyunları




giysioyunlarıoyna diğer oyun sitelerine göre içeriği ve oyunlarıyla oyun severlerinin dikkatini çekiyor.Daha yeni internet dünyasına atılan site şimdiden pöpüler olmaya başlamıştır.Çocuklar bu sitede oyun oynarak zekası ve hayallerini güçlendiriyor.

giysigiydirmeoyna da her türlü oyun bulunmaktadır.Makyaj oyunlarından tutanda winx oyunlarına kız oyuncuları büyük bir eğlence bekliyor.


giysigiydirmeoyna oyunu diğer oyun sitelerine göre reklamsız oyun keyfi sunuyor,bu yönü oyun severlerden büyük bir ilgi topladı.

Haydi sende eğlenceye katıl;

7 Kasım 2013 Perşembe

Google Hangouts


Google , Google tarafından geliştirilen, Google hesabına sahip kullanıcıların faydalanabileceği bir servis. Google  ile Google hesabı olan diğer kullanıcılar ile mesajlaşabilir, fotoğraf veya video içerikli gönderiler yapabilirsiniz. Google ’un en kullanışlı özelliği ise hem Android hem iOS gibi mobil işletim sistemleri ve Windows, Linux, Mac gibi masaüstü işletim sistemlerinde web tarayıcı uygulaması üzerinden çalışabiliyor olması. Bu özellik sayesinde istediğiniz her platformda arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz. Google , arkadaş listenizdeki kişiler ile aynı anda en fazla 10 kişiye kadar görüntülü görüşme yapabilmenizi sağlıyor. Sesli konferans görüşmenin yeni teknolojilere uyum sağlamış hali olarak tanımlanabilecek bu özellik birbirinden uzakta çalışan, proje geliştiren kişiler için oldukça faydalı olacağa benziyor.

oogle Hangouts’un senkronizasyon özelliği sayesinde görüşmelerinizi istediğiniz platformlar üzerinden devam ettirebilirsiniz. Örnek vermek gerekirse evinizdeki bilgisayarınız üzerinden başlattığınız görüşmeyi evden ayrılmanız gerektiği için yarıda kesmek istemiyorsunuz. Mobil işletim sistemi cihazınız üzerinden Hangouts uygulamasına giriş yaparak görüşmelerinize kesintisiz olarak devam edebilirsiniz. Google Hangouts benzer haberleşme uygulaması gibi arka arkaya gelen iletilerde size sürekli olarak bildirim uyarısı vermez. Ayrıca Hangouts ayarlarından bildirim almak istemediğiniz zamanları seçerek o zaman diliminde gelen bildirimlerden daha sonra haberdar olabilirsiniz.
Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak 11 MB boyutunda olan Google Hangouts uygulamasını Google Play Store sayfası üzerinden cihazınıza indirebilirsiniz.

Yazı Şuradan Alınmıştır: Google Hangouts Nedir? | Androidiniz.com 

Snapseed

 Fotoğraf düzenleme uygulaması Snapseed masaüstü için olduğu kadar mobil platformlar için önemli bir görevi üstleniyor. Bu uygulama Fotoğraf düzenleme ile birlikte, aynı zamanda efekt uygulaması olarak bilinmektedir. Fotoğraf filtreleme ile ilgili olarak, Vintage, Drama, Black&White ve Vintage, Grunge ve Drama şeklinde değişik filtre seçenekleri sunuyor.


Çerçeve seçeneği konusunda da birçok alternatif sunmayı başaran Snapseed’te resmi bulanıklaştırma yani diğer bir deyişle, tilt shift seçeneği, oldukça kullanışlı bir hale getirilmiş durumda.
Düzenleme yapılacak olan fotoğraflara uygun olan birçok uzantıya destek sağlamakta olan bu özel uygulama, üzerinde işlem yapılan fotoğrafların hızlı bir biçimde sosyal ağlarda paylaşabilmesine de olanak sağladığı söylenilebilir. Uygulama ile fotoğraflar üzerinde yapacak olduğumuz çeşitli değişikliklerde Parlaklık ya da Kontrast gibi seçenekleri ekrana basılı tutmamızla aktif hale getirmemiz mümkün. Bu seçenekler, ekrana basılı tutularak, sağa ya da sola kaydırma yapmaya olanak tanıyor ve bunun dışında hem kolaylık sağlıyor hem de keyif veriyor. Yine yazdır seçeneği kullanılarak, yazıcınız da fotoğrafları yazdırabilir ve mutlu zamanları ölümsüz kılabilirsiniz. Snapseed, Android bir uygulamadır ve bu uygulama ile cihazınızdaki fotoğrafları istediğiniz şekillerde düzenleyebilirsiniz. Bu özel uygulama için son güncelleme sonunda, HDR Scape özelliği de kullanılabilir duruma gelmiş. 


Türkçe dil desteğinin şimdilik olmaması, üzücü bir durum olsa bile kısa sürede arayüzüne alışabilecek olduğunuz uygulama ile fotoğraflarınıza adeta bir profesyonel kameradan çekilmiş izlenimi vermeniz basit. Android 4.0 ve üzerindeki sürümlerin desteklemiş olduğu Snapseed, ücretsiz bir biçimde cihazlarınıza indirilebiliyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.niksoftware.snapseed&hl=tr

5 Kasım 2013 Salı

Football Manager 2014 Türkçe|Full İndir









Gerekenler: Winrar

Rar Sifresi: Yok

Crack: Var

Part Sayısı: 2 Veya Tek link (Toplam boyut 2.88 GB)



Tek Link oyun kategorimizde ki paylaşımlarımıza yeni bir oyunla devam ediyoruz.Menajerlik oyunları arasında en beğenilen oyunlardan olan football manager serisinin son oyunu piyasaya sürüldü. Fm 2014 indirmek isteyenlerde haliyle artmış durumda.Oyunun bu versiyonunda yine Türkçe dil desteği var. Türk oyun severler en çok bu özelliğinden dolayı oyunu tercih etmekteler. Football manager 2014 indirdiğimizde yenilenen birçok özellik olduğunu görüyoruz.Sabırsızlıkla beklenen bu oyunu sitemiz üzerinden full ve tek link indirerek detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Hepinize iyi oyunlar diliyoruz.




FM 2014 kalitesi ile yıllardır menajerlik oyunlarında en üstte kalabilmeyi başaran football manager serisinin yeni oyunu. Oyun Türkçe dil desteğine sahip ve bu da oynanılabilirliği kolay kılıyor. Football Manager, bağımlılık yapan cinsten bir oyundur.

Oyunun indirme linkleri aşağıdadır.












-Crack içinde vardır.


Hakkımda

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

Labels

About us

footer logo
Addiction is Clean and Responsive Personal Blogger template. Its very Simple and light.

Labels

Popular Posts

Reklamm

author
autor

Arnar Stef�nsson

A graphics designer, a web developer, a boyfriend, a friend, a son, a legend..

Facebook