Sosyal Mi? Medya

RSS

HOŞGELDİN KANKA AMA BOŞUNA GELDİN

Belki önemli bir iş için geldin...Fakat blogumuz şuanda yapım aşamasında...Yakın zamanda yeniden bekleriz.

Launching
comeback
launchpad

22 Nisan 2014 Salı

Muhteşem 10 Adet Sosyal Medya İkonu


Merhaba E-Blogcum okuyucuları bu yazımda sizlere 64x64 boyutunda küçük,tasarımlarınızda kullanabileceğiniz 10 adet sosyal medya ikonlarını paylaşıcağım.

Dosyayı sorunsuz ve virüssüz bir şekilde aşağıdan indirebilirsiniz.

Özellikler

Dosya Boyutu:50 KB
İkonların Boyutu:64x64
İkon Sayısı:10



Aşağıdaki resme tıklayarak MediaFire üstünden indirebilirsiniz.

21 Nisan 2014 Pazartesi

Turbobit Premium Yapma 2014


Merhaba değerli E-Blogcum okuyucuları bu yazımda sizlere turbobit indirme sitesinin preimum bir hesab nasıl elde edileceği anlatacağım.İnternette bu konu hakkında bir sürü yazı var ama çoğu ya sahte yada artık çalışmıyor.Benim gösterdiğim yöntem sorunsuz bir şekilde çalışıyor.


  1. Buraya tıklıyoruz.
  2. Ardından sağ üst köşedeki create new account yazısına tıklıyoruz
  3. Açılan sayfadaki formu dolduruyoruz
  4. Formu doldurduktan sonra mail adresinize bir onay mesajı geliyoruz ona tıklıyoruz ve hesabımızı onaylatırıyoruz
  5. Açılan sayfada 1 haftalık preimum hesabı gelecek ve altında sizden telefon numarası isteyecek o kısma telefon numarınızı yazın daha sonra telefonunuza bir kod gelecektir.
  6. Kodu onay kutusuna yazdığınızda artık 7 günlük preimum hesaba sahipsiniz.
  İyi Günler | 1 Yorum 1 Mutluluk :) 


20 Nisan 2014 Pazar

TopList 81


İsterseniz ilk TopList'in tanıtımıyla başlayalım.TopList sitenizi tanıtma olanağı sunan bir servistir.İnternet dünyasında bir çok TopList vardır ama bunlardan çoğu bakımsız,ilgilenilmeyen toplistlerdir.
İnternet dünyasında yeni atılan TopList servislerinden biride TopList 81'dir.TopList 81 kayıtlı bulunduğu siteleri değerlendirir,kontrol eder ve analizler yaparak site sahiplerine bildirir.

TopList 81 sade ve şık tasarımı,basit kullanımıyla kullanıcılarına rahat bir imkan sunuyor.TopList 81 açıldığından itibaren toplist servisine kayıt imkanı sunuyor.

Haydi sende katıl: TopList 81 

Sitenizi TopList 81 ağına katılarak site ziyaretçi ve hit sayılarını artırabilirsiniz.

Okuldan erken çıkmıştı....


Okuldan son 2 dersi boş olduğu için erken çıkmıştı o kadar sevinmişti ki dersin boş olduğuna koridor merdivenlerini arkadaşlarının arasından sıyrılarak hızlıca aşağı indi neden hızlı gittiği hakkında bir fikri yoktu içinden bir ses acele etmesini söylüyordu.Bahçeye çıkmıştı bugün arkadaşlarını beklemiyecekti yalnız gitmek istiyordu.Çantasından kulaklığını aldı.Telefonunun sarjı az kalmıştı umutsuzlandı.
Kulaklığı takıp yola koyuldu.Slow bir şarkı dinliyordu otobüs durağına yaklaştı.Hay aksi ! otobüsü 5 dk farkla kaçırmıştı bir daha ki sefer 1 saat sonra idi.Ne yapacaktı şimdi ? Durakta oturmaya başladı......

Devamı Gelecek ...

Bir Efsane:Teen Wolf




Teen Wolf korku heyecan aynı zamanda da komedi dizisidir.Açıkcası Teen Wolf'a ilk başladığımda sıkıcı bulmuştum çünkü 1.sezon Scott'ın Allison aşkıyla doluydu. Heyecan vermemişti bana.2. sezon Erica Boyd ve Isaac geldi dizi renklendi. Fakat kısa bir süre. Erica ve Boyd öldü. Isaac geri plana kaçtı.3A çok güzeldi. Uzun zamandır Stydia(StilesLydia) bekliyorduk.

Bu nedenle 3x11'i çok güzel buluyorum.Fakat 3B bence en kötü sezondu. Sadece Stiles Ve nogitsune üzerineydi. Ayrıca bi çok başrol karakterimizi kaybettik. Malia ve Kira geldi. Maliayı Lydia Kira'yıda Allison. Fakat bu tam bir saçmalık. Stydia beklerken Stalia(StilesMalia) olması bence çok saçmaydı. Lydia Stiles'ı hakedmiyor diyen var. Geçmiş mazide kalır.Açıkcası söylemek gerekirse Teen Wolf'un 5. sezon onayını alamamasına şaşmamak gerekir.Allison'suz Aiden'siz Scallison(ScottAllison)'suz Stydia'sız bir sezon iç açıcı olmazdı zaten.

Teen Wolf kötü bir dizi değil . Aksine muhteşem bir dizi.Fakat bu bir dizi ve dizilerde hata olabilir.Önemli olan hatayı düzeltip ızleyici kitlesini arttırmaktır

Betül Doğaner
https://www.facebook.com/betul.doganer.100
.



19 Nisan 2014 Cumartesi

Karikatür #1


Karikatürler bir kaç kareyle dünya kadar anlamı verebilir bu yüzden karikatürleri severim.İster komik karikatür ister anlamlı karikatür olsun.Blogda en beğendiğim en anlam yüklü karikatürlerden birini paylaşmak istiyorum.Karikatürü okursanız anlarsınız.3-5 yazıyla o kadar çok şey anlatılmış ki.

Açıklamama yapmama gerek herhalde..



Pek yazamıyorum...


Okul,sınavlar,şu bu derken ne zamandır doğru düzgün yazı yazamıyorum eğer böyle devam edersem hiç yazamıyacağım çünkü blog yazmak için yeterli bir vakit bulamıyorum vakit bulsamda aklıma yazacak bir konu gelmiyor bilgisayar başında boş boş bekliyorum.

Yazı girmediğim için blog ziyaretçi sayısıda düşmeye başladı ne yapacağım bilmiyorum bu yazıyı bile zar zor yazıyorum.Belkide blogu silebilirim diye düşünmeye başlamamış değilim kafamda daha değişik projeler var daha önü açık işler.

Diğer blogcu arkadaşlara baktığımda pek sık kişisel yazı girmiyorlar girdikleri yazılarda benim gibi teknolojiden oyunlardan şundan bundan sizde bir blog sahibi olursanız beni daha iyi anlarsınız.

Neyse artık daha düzenli yazmaya çalışacağım,İyi Günler..

Bedava-Sitem'in Yeni Tasarımı


Webmasterların doğuş yeri,çoğumuzun ilk emeklemeye başladığı yer olan TR.GG yani Bedava-Sitem platformu 8.yılına özel gayet güzel ve kullanışlı tasarımla kullanıcıların karşısına çıktı.Tasarımın sadece arayüz olarak değil panel kısmındada baya değişiklik yapılmış :) 

Sayfalar kısmına geldiğimizde arayüz olarak değişiklik söz konusu fakat sayfa düzenleme paneli hala eski durumunda.Bunuda en kısa zamanda kullanıcılarına sunmalarını temenni ediyoruz.



Tasarım kısmına gelirsek artık sitenizin tasarımlarını tek tek beğenmek zorunda değilsiniz.Yapılan tasarımla site şablonlarını tek bir sayfada önizleme halinde görebilirsiniz.Sol tarafa baktığımızda Mobil Tasarım sekmesi gözümüze çarpıyor.



Ekstralar kısmına geldiğimizde ekstalar görsel bakımından değiştirilmiş ve daha kolay kullanışlı hale gelmiştir.



Ayarlar kısmına geldiğimizde yine bir konulandırma yani bölümlendirme söz konusu.






7 Nisan 2014 Pazartesi

Sağ Salim İndir | Tek Link | HD




Salim’in kimsesiz bir cenazeyi sevabına memleketine götürmeyi kabul etmesiyle başlayan trajikomik macera, yol arkadaşı Nihal’in annesinin intikam için rehin alınmasıyla yeniden başlıyor. Her yerde hepsi birbirinden azılı 11 “kötü” adamın seri katili olarak aranan kahramanlarımız tanınıp yakalanmamak için kılık değiştirirler. Ancak işler düşündükleri gibi gitmez. Salim beladan kurtulmak için eline silah alınca da talihsiz serüvenler dizisi yeniden başlar. Nihal başı bir türlü beladan kurtulamayan Salim’den uzaklaşıp annesini tek başına kurtarmaya gider. Yaşadıklarından dolayı artık ne ölüden ne de ölümden korkan Salim ise ‘’Anca beraber kanca beraber.’’ der ve kader arkadaşını yalnız bırakmamak için peşine düşer. Artık; Azrail’in ‘’Tek rakibim Salim.’’ diyerek kol gezdiği karayolunda “Kazara” ezilecek, “Tesadüfen” yakılacak, “Kaderin cilvesiyle” vurulacak ne kadar canlı varsa eninde sonunda Salim’le tanışmak zorunda kalır.
Çekimleri Kastamonu'nun Cide ilçesinde gerçekleştirilen filmin ilk önce 20 Aralık 2013 olarak düşünülen vizyon tarihi, daha sonra o tarihteki film trafiğindeki yoğunluk nedeniyle 10 Ocak 2014'e ertelendi.





NOT:Sinema çekimi değildir.

Hemen İndir butonuna tıkladıktan sonra sağ üst köşeden Reklamı Geç butonuna tıklayınız daha sonra indirme sitesine yönlendirileceksiniz.








6 Nisan 2014 Pazar

Evsiz Adama Piyango Bileti Vermek



Dünya ne kadar kötü bir yer oldu değil mi ? Herkes kendi çıkarları için birbirleri kavga etmekte,kimse kimseninin umurunda değil.

Aşağıdaki izlerken duygulanacağız güzel bir video var.Videoda yardımsever bir adam evsiz bir adam ikramiye bileti veriyor gerisi siz izleyin.



5 Nisan 2014 Cumartesi

Seçmece Tweetler 2014


Arkadaşlarla dışarda takılma süremiz telefonlarımızın şarjına bağlı.. Şarjlar bitince eve gidiyoruz.

Kendimden %1 milyon eminim, ama kafamın içinden geçenler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Bir insanı zorla kaliteli yapamazsın, elini çektikten sonra yöneldiği ucuz kişiliklerde bunun ispatıdır
Yeni gün ne getirir bilemem, ama eski günlerin ne götürdüğünü çok iyi biliyorum...
Seni aramıyor, seni sormuyorsam bu senden vazgeçtim demek değildir 'banane lan hep ben mi arayacağım biraz da sen ara' demektir.

Aşk, sakızdan çıkan sözler kadar basit olmaya devam ettikçe, onu çiğneyip tükürmeye devam edeceğiz.

Tuvalet kapısını tıklattım içerdeki adam "gel" dedi, lanet olsun hiç bu kadar bozulmamıştım.

Kaybettiğinde mutlu olabileceğin tek şey "Önyargın" aslında..

"Kaç yaşında olursan ol, uyuyunca geçecekmiş gibi gelecek. Kaç yaşında olursan ol, uyuyunca geçmeyecek." Pavese

Uçakların en büyük özelliği havadan gitmeleridir.

erkek dediğin "benim için farketmez" demez bak "ben ayarladım gel gidiyoruz" der.

Çişim geldi diyemiyorsa o ilişki olmamıştır.

"Hiçbir şey yapmamak için her şeyi yaparım."

Küfürü gerektiği zaman yapıştıracan ki; Küfürü yiyen kişi bir daha duymak ihtiyacı duymasın.

Öyle bir günahsın ki, ben seni nakış nakış işledim... Emre Karataş

"Sana bir sır vereyim mi çocuk? Bazı şeyleri fiyatı olduğu için değil, üzerine bir etiket yapıştırdıkları için satın alamazsın..."


Mandıra Filozofu İndir









Filmin hikayesi

HIKAYE

Çökertme köyünde yaşayan, modern hayata sırtını çevirmiş olan Mustafaali (45) günlerini kitap okuyarak geçirmektedir. Çalışmaya karşı olan Mustafaali her türlü yaşamsal ihtiyacı için doğanın ona verdiği nimetlerden faydalanır. Cavit(55) ise İstanbul’da yaşayan zengin bir işadamıdır. Hayatı boyunca sürekli çalışmış olan Cavit’in tek derdi çalışmak, kazanmak ve birikim yapmaktır. Çökertme koyunda, Mustafaali’nin arazisini alarak butik otel yaptırmak isteyen Cavit’in hayatı, Mustafaali ile tanışınca altüst olur.



OYUNCULAR

MÜFİT CAN SAÇINTI
RASİM ÖZTEKİN
AYDA AKSEL
ESER EYÜBOĞLU
BEGÜM ÖNER
AHU SUNGUR
HAKAN BULUT
KEMAL KURUÇAY
GÜLNİHAL DEMİR
İLYAS İLBEY

İndir;


Not:Link reklamlıdır.Sağ üst köşeden Reklamı Geç yazısına tıklayarak indirebilirsiniz.

4 Nisan 2014 Cuma

Whatsapp Hesabı Silme


İnternet üstünden ücretsiz mesajlaşmanın en iyilerinden olan Whatsapp hesabımı nasıl silerim sorusuna cevabını bu yazıda bulabilirsiniz.

Android Telefonlar İçin

Hesabımı nasıl silerim?


Hesabınızı WhatsApp içinden silebilirsiniz.
UYARI! Hesabınızı silmek geri alınamayan bir işlemdir, bu işlemi yanlışlıkla gerçekleştirmiş olsanız bile geri alamayız.
Hesabınızın silinmesi aşağıdakilere neden olur:
  • Hesabınız WhatsApp'tan silinir.
  • Arkadaşlarınızın Kişi Seç listelerinden silinirsiniz.
  • Tüm WhatsApp gruplarınızdan silinirsiniz.
  • Telefonunuzdaki mesaj geçmişiniz silinir.
  • WhatsApp hizmeti ödeme bilgileriniz silinir.
WhatsApp hesabınızı silmek için:
  1. WhatsApp'ı açın.
  2. Menü Tuşu > Ayarlar > Hesap > Hesabımı Sile gidin.
  3. Telefon numaranızı uluslararası biçimde girip Hesabımı Sile dokunun.
Lütfen hesabınızı sizin için silemeyeceğimizi unutmayın.

Hakkımda

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

Labels

About us

footer logo
Addiction is Clean and Responsive Personal Blogger template. Its very Simple and light.

Labels

Popular Posts

Reklamm

author
autor

Arnar Stef�nsson

A graphics designer, a web developer, a boyfriend, a friend, a son, a legend..

Facebook