Sosyal Mi? Medya

RSS

HOŞGELDİN KANKA AMA BOŞUNA GELDİN

Belki önemli bir iş için geldin...Fakat blogumuz şuanda yapım aşamasında...Yakın zamanda yeniden bekleriz.

Launching
comeback
launchpad

20 Nisan 2014 Pazar

Bir Efsane:Teen Wolf




Teen Wolf korku heyecan aynı zamanda da komedi dizisidir.Açıkcası Teen Wolf'a ilk başladığımda sıkıcı bulmuştum çünkü 1.sezon Scott'ın Allison aşkıyla doluydu. Heyecan vermemişti bana.2. sezon Erica Boyd ve Isaac geldi dizi renklendi. Fakat kısa bir süre. Erica ve Boyd öldü. Isaac geri plana kaçtı.3A çok güzeldi. Uzun zamandır Stydia(StilesLydia) bekliyorduk.

Bu nedenle 3x11'i çok güzel buluyorum.Fakat 3B bence en kötü sezondu. Sadece Stiles Ve nogitsune üzerineydi. Ayrıca bi çok başrol karakterimizi kaybettik. Malia ve Kira geldi. Maliayı Lydia Kira'yıda Allison. Fakat bu tam bir saçmalık. Stydia beklerken Stalia(StilesMalia) olması bence çok saçmaydı. Lydia Stiles'ı hakedmiyor diyen var. Geçmiş mazide kalır.Açıkcası söylemek gerekirse Teen Wolf'un 5. sezon onayını alamamasına şaşmamak gerekir.Allison'suz Aiden'siz Scallison(ScottAllison)'suz Stydia'sız bir sezon iç açıcı olmazdı zaten.

Teen Wolf kötü bir dizi değil . Aksine muhteşem bir dizi.Fakat bu bir dizi ve dizilerde hata olabilir.Önemli olan hatayı düzeltip ızleyici kitlesini arttırmaktır

Betül Doğaner
https://www.facebook.com/betul.doganer.100
.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

Labels

About us

footer logo
Addiction is Clean and Responsive Personal Blogger template. Its very Simple and light.

Labels

Popular Posts

Reklamm

author
autor

Arnar Stef�nsson

A graphics designer, a web developer, a boyfriend, a friend, a son, a legend..

Facebook