Sosyal Mi? Medya

RSS

HOŞGELDİN KANKA AMA BOŞUNA GELDİN

Belki önemli bir iş için geldin...Fakat blogumuz şuanda yapım aşamasında...Yakın zamanda yeniden bekleriz.

Launching
comeback
launchpad

3 Ağustos 2013 Cumartesi

Google Glass'a Bir Yasak Daha Geliyor



Google’ın 2012 yılının icadı seçilen arttırılmış gerçeklik gözlüğü Google Glass, yavaş yavaş hayatımıza giriyor. Şu an Google’ın yarışmayla belirlediği kişiler ve geliştiriciler tarafından kullanılan ve henüz satışa sunulmayan Google Glass’ın kullanım alanı daralmaya devam ediyor.
Geçtiğimiz aylarda bir bar sahibi daha çıkmadan Google Glass’ı yasaklamıştı. Şimdi de İngiltere’de bir yasak söz konusu. İngiltere Ulaşım Departmanı sözcüsü, Google Glass’ın trafikte şoförlerin tıpkı cep telefonu gibi dikkatlerini dağıtabileceğini ve bu yüzden cihazın sürüş esnasında yasaklanması konusunda çalışmalarda bulunduklarını söyledi.
Belirtilene göre, Google Glass İngiltere’de bir cep telefonu ile aynı kurallara tabii tutulacak Google Glass, sürüş esnasında kullanılması halinde sürücü, hem ceza puanı hem de para cezası alacak. Daha önce de Google Glass’ın ABD’nin Batı Virginia eyaletinde trafikte yasaklanması söz konusuydu.
Şu an insanlar Google Glass’ın bu konuda cep telefonu ile aynı kefeye konulmaması ve yasaklanması konusunda ikiye ayrılmış durumda. Bakalım yetkililer bu konuda nasıl bir karar verecekler. Siz ne düşünüyorsunuz, Google Glass trafikte yasaklanmalı mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

Labels

About us

footer logo
Addiction is Clean and Responsive Personal Blogger template. Its very Simple and light.

Labels

Popular Posts

Reklamm

author
autor

Arnar Stef�nsson

A graphics designer, a web developer, a boyfriend, a friend, a son, a legend..

Facebook