Sosyal Mi? Medya

RSS

HOŞGELDİN KANKA AMA BOŞUNA GELDİN

Belki önemli bir iş için geldin...Fakat blogumuz şuanda yapım aşamasında...Yakın zamanda yeniden bekleriz.

Launching
comeback
launchpad

7 Kasım 2013 Perşembe

Google Hangouts


Google , Google tarafından geliştirilen, Google hesabına sahip kullanıcıların faydalanabileceği bir servis. Google  ile Google hesabı olan diğer kullanıcılar ile mesajlaşabilir, fotoğraf veya video içerikli gönderiler yapabilirsiniz. Google ’un en kullanışlı özelliği ise hem Android hem iOS gibi mobil işletim sistemleri ve Windows, Linux, Mac gibi masaüstü işletim sistemlerinde web tarayıcı uygulaması üzerinden çalışabiliyor olması. Bu özellik sayesinde istediğiniz her platformda arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz. Google , arkadaş listenizdeki kişiler ile aynı anda en fazla 10 kişiye kadar görüntülü görüşme yapabilmenizi sağlıyor. Sesli konferans görüşmenin yeni teknolojilere uyum sağlamış hali olarak tanımlanabilecek bu özellik birbirinden uzakta çalışan, proje geliştiren kişiler için oldukça faydalı olacağa benziyor.

oogle Hangouts’un senkronizasyon özelliği sayesinde görüşmelerinizi istediğiniz platformlar üzerinden devam ettirebilirsiniz. Örnek vermek gerekirse evinizdeki bilgisayarınız üzerinden başlattığınız görüşmeyi evden ayrılmanız gerektiği için yarıda kesmek istemiyorsunuz. Mobil işletim sistemi cihazınız üzerinden Hangouts uygulamasına giriş yaparak görüşmelerinize kesintisiz olarak devam edebilirsiniz. Google Hangouts benzer haberleşme uygulaması gibi arka arkaya gelen iletilerde size sürekli olarak bildirim uyarısı vermez. Ayrıca Hangouts ayarlarından bildirim almak istemediğiniz zamanları seçerek o zaman diliminde gelen bildirimlerden daha sonra haberdar olabilirsiniz.
Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak 11 MB boyutunda olan Google Hangouts uygulamasını Google Play Store sayfası üzerinden cihazınıza indirebilirsiniz.

Yazı Şuradan Alınmıştır: Google Hangouts Nedir? | Androidiniz.com 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

Labels

About us

footer logo
Addiction is Clean and Responsive Personal Blogger template. Its very Simple and light.

Labels

Popular Posts

Reklamm

author
autor

Arnar Stef�nsson

A graphics designer, a web developer, a boyfriend, a friend, a son, a legend..

Facebook