Sosyal Mi? Medya

RSS

HOŞGELDİN KANKA AMA BOŞUNA GELDİN

Belki önemli bir iş için geldin...Fakat blogumuz şuanda yapım aşamasında...Yakın zamanda yeniden bekleriz.

Launching
comeback
launchpad

7 Kasım 2013 Perşembe

Snapseed

 Fotoğraf düzenleme uygulaması Snapseed masaüstü için olduğu kadar mobil platformlar için önemli bir görevi üstleniyor. Bu uygulama Fotoğraf düzenleme ile birlikte, aynı zamanda efekt uygulaması olarak bilinmektedir. Fotoğraf filtreleme ile ilgili olarak, Vintage, Drama, Black&White ve Vintage, Grunge ve Drama şeklinde değişik filtre seçenekleri sunuyor.


Çerçeve seçeneği konusunda da birçok alternatif sunmayı başaran Snapseed’te resmi bulanıklaştırma yani diğer bir deyişle, tilt shift seçeneği, oldukça kullanışlı bir hale getirilmiş durumda.
Düzenleme yapılacak olan fotoğraflara uygun olan birçok uzantıya destek sağlamakta olan bu özel uygulama, üzerinde işlem yapılan fotoğrafların hızlı bir biçimde sosyal ağlarda paylaşabilmesine de olanak sağladığı söylenilebilir. Uygulama ile fotoğraflar üzerinde yapacak olduğumuz çeşitli değişikliklerde Parlaklık ya da Kontrast gibi seçenekleri ekrana basılı tutmamızla aktif hale getirmemiz mümkün. Bu seçenekler, ekrana basılı tutularak, sağa ya da sola kaydırma yapmaya olanak tanıyor ve bunun dışında hem kolaylık sağlıyor hem de keyif veriyor. Yine yazdır seçeneği kullanılarak, yazıcınız da fotoğrafları yazdırabilir ve mutlu zamanları ölümsüz kılabilirsiniz. Snapseed, Android bir uygulamadır ve bu uygulama ile cihazınızdaki fotoğrafları istediğiniz şekillerde düzenleyebilirsiniz. Bu özel uygulama için son güncelleme sonunda, HDR Scape özelliği de kullanılabilir duruma gelmiş. 


Türkçe dil desteğinin şimdilik olmaması, üzücü bir durum olsa bile kısa sürede arayüzüne alışabilecek olduğunuz uygulama ile fotoğraflarınıza adeta bir profesyonel kameradan çekilmiş izlenimi vermeniz basit. Android 4.0 ve üzerindeki sürümlerin desteklemiş olduğu Snapseed, ücretsiz bir biçimde cihazlarınıza indirilebiliyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.niksoftware.snapseed&hl=tr

2 yorum:

  1. kardeş 2. kayıt alanını nasıl kaldırdın lütfen yardım et iletişim için https://www.facebook.com/mehmet271909 lütfen bende senin gibi aradın donanım haberden sana ulaştım konu açmışsında

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Mali,sorunun için yardımcı olabilirim..| samedyavuz123@hotmail.com adresinden iletişime geçersen yardımcı olabilirim

    YanıtlaSil

Hakkımda

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

Labels

About us

footer logo
Addiction is Clean and Responsive Personal Blogger template. Its very Simple and light.

Labels

Popular Posts

Reklamm

author
autor

Arnar Stef�nsson

A graphics designer, a web developer, a boyfriend, a friend, a son, a legend..

Facebook