Sosyal Mi? Medya

RSS

HOŞGELDİN KANKA AMA BOŞUNA GELDİN

Belki önemli bir iş için geldin...Fakat blogumuz şuanda yapım aşamasında...Yakın zamanda yeniden bekleriz.

Launching
comeback
launchpad

22 Şubat 2014 Cumartesi

Half-Life'ın Filmi Geliyor


Half-Life'ın çıkması beklenen ancak çıkışı bir türlü gerçekleşemeyen  3 oyunu 2007 yılından bu yana bekleniyor. Neredeyse her yıl periyodik olarak  3'ün çıkışı ile ilgili dedikodular ortaya çıkıyor ancak hiç bir zaman somut bir gelişme gerçekleşmiyor.

Half-Life 3 oyunu bu denli yılan hikayesine dönmüşken Kickstarter'da Half-Life hayran filmi hedeflediği bağışın çok daha üstünde bir bağış toplayarak hazırlanmaya başlandı. "The Freeman Chronicles" adlı bu hayran filmi ChariotDrive ve Infectious Designer tarafından geliştiriliyor. Bu proje içerisinde Infecitous Designer'ın olması bizi çok mutlu etti. Bu ekip daha öncesinden Killzone ve Watch Dogs için çok başarılı hayran yapımı filmler hazırlamışlardı. Bu iki başarılı ekibin yanı sıra filmin görsel efektleri konusunda Steve Wang gibi başarılı bir isimde proje içerisinde yer alacak. Steve Wang özellikle Starcraft'ın sevilen karakteri Sarah Kerrigan'ın tasarımcısı olarak tanınıyor. Bunun dışında Japonya'nın sevilen dizi serisi Kamen Rider: Dragon Knight dizisinde de imzası bulunmakta.

The Freeman Chronicles filmi için 12.000 Dolar hedef belirlenmişti. Bu hedef rahat bir şekilde geçildi ve  için 26,149 Dolar bağış toplandı. Bağış yapan kullanıcılara yaptıkları bağış ile bağlantılı olarak filmin Blu-ray diski ve filmde oyuncu olarak yer almak gibi çeşitli hediyeler verilmekte.

Bu yazı acunn.com adresinden alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

Labels

About us

footer logo
Addiction is Clean and Responsive Personal Blogger template. Its very Simple and light.

Labels

Popular Posts

Reklamm

author
autor

Arnar Stef�nsson

A graphics designer, a web developer, a boyfriend, a friend, a son, a legend..

Facebook