Sosyal Mi? Medya

RSS

HOŞGELDİN KANKA AMA BOŞUNA GELDİN

Belki önemli bir iş için geldin...Fakat blogumuz şuanda yapım aşamasında...Yakın zamanda yeniden bekleriz.

Launching
comeback
launchpad

5 Eylül 2012 Çarşamba

Facebook Görüldü Mesaj Kaldırmak

Dünyanın en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta sohbet sırasında birinin size mesaj göndermesinin ardından sizin o mesajı gördüğünüzü ifade eden
“Görüldü” ifadesini kaldırabilmek artık yeni bir eklenti ile mümkün. Cevap vermek istemediğiniz ya da zamanınızın kısıtlı olduğu durumlarda oldukça işinize yarayacak olan Facebook Unseen eklentisi sayesinde rahata kavuşacaksınız.

Örnek vermek gerekirse; Facebook’ta pek sevmediğiniz ama hatır gönül hesabı arkadaş listenizde bulunan biri size anlık ileti gönderiyor. Siz o mesajı gördüğünüzde ise gönderen kişinin sohbet ekranında “Görüldü: 21.15” şeklinde bir ibare beliriyor. Cevap vermediğinizde ise size kırılıyor ya da suçlamalara girişiyor. İşte bu durumdan kurtulmak için sizin mesajı gördüğünüze dair iletiyi ortadan kaldıracak bir eklenti mevcut. Bu eklenti ile gönderilen mesajın gönderildiğine dair ibareyi ortadan kaldırabilirsiniz.

Eklentiyi buradan indirebilirsiniz. İndirdikten sonra da Google Chrome sekmesine yükleyerek gereksiz suçlamalardan ve gereksiz sohbetlerden kurtulabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

Labels

About us

footer logo
Addiction is Clean and Responsive Personal Blogger template. Its very Simple and light.

Labels

Popular Posts

Reklamm

author
autor

Arnar Stef�nsson

A graphics designer, a web developer, a boyfriend, a friend, a son, a legend..

Facebook