Sosyal Mi? Medya

RSS

HOŞGELDİN KANKA AMA BOŞUNA GELDİN

Belki önemli bir iş için geldin...Fakat blogumuz şuanda yapım aşamasında...Yakın zamanda yeniden bekleriz.

Launching
comeback
launchpad

1 Eylül 2012 Cumartesi

Pointer Pointer


16700968 Pointer PointerBugün size gene bugün rastladığım kısa süreliğine de olsa can sıkıntısı giderici eğlenceli bir site tanıtacağım. Daha doğrusu tanıtılacak pek bir şey yok. Hatta şuan bir kaç kelime yazabilmek için uğraşıyorum da denebilir. Çünkü dediğim gibi zaten tanıtılacak bir site değil öyle şuraya tıklayacaksın burayı böyle yapıp ordan onu indireceksin falan gibi şeyler yok. Baktım da bir paragraflık falan yazmışım sanırım eheh.
Neyse bu kadar kelimeden sonra gelelim konuya. Siteye girdiğinizde imlecinizi hareket ettirip bir yerde sabitlemenizi istiyor. Sabitlediğinizde o bölgeye denk gelen resimleri tarıyor ve sabitlediğiniz kısmı işaret eden parmak içeren fotoğraf çıkarıyor karşınıza. Şuan sanırım aynı noktalarda çıkan fotoğraf çeşitliliği pek yok ama sosyal medyada olsun insanlar arasında olsun baya popüler şu sıralar. Aslında sitenin bir köşesine fotoğraf gönder gibi bir şey yapsalar hem içerik arama derdinden kurtulunur hem çeşitlilik artar hem sitenin popülerliğine katkısı olur hem insanların hoşuna gider vb. Belkide vardır bir şekilde. Neyse yakaladığım bir kaç örnek gösteyim size :)
Ha bu arada not olarak ekleyeyim chrome kullandığımdan ilk olarak chrome tarayıcısında denedim fakat düzgün bir şekilde çalışmadı. Firefoxta sorunsuz. Diğer tarayıcılar ne durumda bilmiyorum. Umarım yakında düzelir.
Siteye şuradan gidilir –> Siteye Gitmek İçin Tıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

Labels

About us

footer logo
Addiction is Clean and Responsive Personal Blogger template. Its very Simple and light.

Labels

Popular Posts

Reklamm

author
autor

Arnar Stef�nsson

A graphics designer, a web developer, a boyfriend, a friend, a son, a legend..

Facebook