Sosyal Mi? Medya

RSS

HOŞGELDİN KANKA AMA BOŞUNA GELDİN

Belki önemli bir iş için geldin...Fakat blogumuz şuanda yapım aşamasında...Yakın zamanda yeniden bekleriz.

Launching
comeback
launchpad

9 Temmuz 2012 Pazartesi

Futbol Sevenler İçin Kafa Topu 3


Futbol Sevenler İçin Kafa Topu 3

Son zamanların en gözde futbol oyunları arasından biri olan Kafa Topu oyununun 3. versiyonu yakın zamanda çıkmıştı. Oyunun çıkmasıyla beraber oyunkolu.com’a eklenen oyun büyük ilgi gördü.
Kafa Topu
Oyunun şuana kadar kendi yapımcısı tarafından internete sürülen 3 versiyonu bulunuyor. 1. 2. ve 3. versiyonuda web sayfamızda yer almaktadır. Futbol severler için oldukça eğlenceli olan bu oyun her geçen gün daha çok ilgi görüyor. Yapımcı firmanın ilerleyen zamanlarda yeni versiyonu çıkarması bekleniyor.
2 kişilik olarak da oynanılan bu oyuna girmek için kafa topu sayfasına giderek oyunun son versiyonu sıkıntısız şekilde oynayabilirsiniz.
İlgili sayfaya girdiğiniz de ilk olarak karşınıza oyunun çeşitli özellikleri çıkıyor. Oyunu tehlikeli ve daha eğlenceli kılan bu özellikleri şimdiden aklınızda tutmanız da fayda var. Oynarken zamanla karşınıza çıkabiliyor ve almak zorunda kalabiliyorsunuz.
Play’e tıkladıktan sonra çıkan ekranda ise hiç vakit kaybetmeden New Game‘e tıklayarak takımınızı seçebileceğiniz ekrana geliyorsunuz. Üst tarafta Choose Team kısmından istediğiniz ülkenin takımını seçebilirsiniz. Seçtikten sonra Select Team, ardından Play The Match‘a tıklayarak oyun‘a başlıyorsunuz.
Normal yön tuşlarını kullanarak adamınızı hareket ettirebilir, Space (Boşluk) tuşuna basarak ise topa tekme atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

Labels

About us

footer logo
Addiction is Clean and Responsive Personal Blogger template. Its very Simple and light.

Labels

Popular Posts

Reklamm

author
autor

Arnar Stef�nsson

A graphics designer, a web developer, a boyfriend, a friend, a son, a legend..

Facebook