Sosyal Mi? Medya

RSS

HOŞGELDİN KANKA AMA BOŞUNA GELDİN

Belki önemli bir iş için geldin...Fakat blogumuz şuanda yapım aşamasında...Yakın zamanda yeniden bekleriz.

Launching
comeback
launchpad

26 Temmuz 2012 Perşembe

M.A.R.S


İlk defa bir oyunu videosunu izlerken bu kadar çok heycanlandım, arkadaşlar bu oyun mükemmel bir şeye benziyor! Bu oyunu mutlaka oynamalıyım diye içimden söylendim durdum, bu oyun muhteşem bir savaş oyunu!

“MARS” Unreal Engine 3 teknolojisi ile en gelişmiş 3D oyun geliştirme motorlarından olmuştur. “Mass Efect”, “Gears of War”, “Unreal Tournement” gibi efsaneleşmiş atış oyunlarının geliştirilmesinde temel geliştirme platformu Unreal Engine’dir. M.A.R.S’ı hazırlayan araştırma ve geliştirme ekibinin Unreal Engine teknolojisinde üstün yeteneklere ve uzmanlığa sahip olması oyunun ekran görüntüleri ve performansı üzerinde tartışılmaz bir üstünlüğe sahip olmasını sağlamıştır.
“MARS” 31 Temmuz 2012′de kapalı beta testlerine başlıyor, Oyunu Resmi Facebook Sayfasından takip ederek, paylaşarak çeşitli hediyeler ve beta kaydına öncelik hakkı kazanabilirsiniz.
Yeni Bir Oyun Tarzı Olarak TPS3. Şahıs atış oyunları dünya çapında popüler olan yeni bir akımdır. Oyunun oynanma şekli pek çok oyuncu için yeni ve etkileyici bir tarzı oraya çıkarmıştır.
Yenilikci Çift Silah Kullanma Konsepti
M.A.R.S yenilikci yaklaşımı ile klasikleşmiş kalıpları yıkıyor. Tek silah yerine birden çok ana silah kullanma imkanını oyunculara sunmakta. Oyuncular farklı silahları kombine edip, savaş alanında yaşanan değişken çatışmaya uygun silahı seçip kullanma imkanına sahip olmaktadır.
Savaş Alanı Siper Alma Sistemi
Siper sistemi ilk defa M.A.R.S ile uygulanan yeni bir atış oyunu yöntemidir. Oyuncular siper sistemi ile pozisyonlarını avantajlı hale getirebilmekte, çatışma alanında manevralarını daha etkin bir şekilde koordine edebilmektedir. Oyun sırasında siper arkasından kör atış yapılabilmekte ve farklı taktik uygulamalar ile savaş daha gerçekci bir hal kazanmaktadır.
Güçlü Ve Ölümcül Son Vuruş Teknikleri
Sert ve bitirici son vuruşlar ile kendinizi sanki bir film sekansı içerisinde bulabilirsiniz. M.A.R.S içindeki aksiyon figürleri etkileyici ve özgün yapısı ile dikkat çekmektedir.
Oyunun Resmi Sitesi: http://www.gametolia.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

Labels

About us

footer logo
Addiction is Clean and Responsive Personal Blogger template. Its very Simple and light.

Labels

Popular Posts

Reklamm

author
autor

Arnar Stef�nsson

A graphics designer, a web developer, a boyfriend, a friend, a son, a legend..

Facebook