Sosyal Mi? Medya

RSS

HOŞGELDİN KANKA AMA BOŞUNA GELDİN

Belki önemli bir iş için geldin...Fakat blogumuz şuanda yapım aşamasında...Yakın zamanda yeniden bekleriz.

Launching
comeback
launchpad

28 Temmuz 2012 Cumartesi

Gizli Dosyaları Görme


Bilgisayarınızda gizlediğiniz bir dosyaları gizli dosyaları göster seçeneğiniz açık halde göremiyorsanız bilgisayarınıza bulaşan bir virüs sistem ayarlarını bozmuştur. Bu gizlediğiniz dosyaları artık görebilirsiniz. Anlattıklarımızı adım adım yaparak bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.
Öncelikle bilgisayarınızın gizli dosyaları göster seçeneğini açalım. Bir dosya penceresi açalım,windows xp de Araçlar > Klasör ve arama seçenekleri > Görünüm, windows 7 de Düzenle > Klasör ve aramaseçenekleri > Görünüm kısmına gelip Gizli dosya, klasör veya sürücüleri göster seçeneğini işaretleyip tamam diyoruz.


Yukarıdaki işlemi yaptığınız halde dosyaları göremiyorsanız yazımın başında anlattığım gibi bir virüs sistem ayarlarını bozmasından kaynaklanıyordur. Bu sorunu da çözmek için aşağıda anlattığımız işlemi yaparsanız bu sorun ortadan kalkacaktır.
Boş bir metin dosyası açıp aşağıda verdiğimiz kodları metin dosyasının içine yapıştırın ve dosyanızın adını gizli.regolarak kayıt edin. Sonra kayıt ettiğiniz gizli.reg dosyasını iki defa tıklayıp çalıştırın. Artık gizli dosyalarınızı görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

Labels

About us

footer logo
Addiction is Clean and Responsive Personal Blogger template. Its very Simple and light.

Labels

Popular Posts

Reklamm

author
autor

Arnar Stef�nsson

A graphics designer, a web developer, a boyfriend, a friend, a son, a legend..

Facebook